• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700

Rapid Test SureScreen Antigen - Covid 19

Διπλό τεστ διάγνωσης Αντιγόνου του Covid 19 με δείγμα σάλιου ή ρινοφαρυγγικού

Tο νέο τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του Covid 19 της Αγγλικής εταιρείας SureScreen αλλάζει τα δεδομένα και δίνει νέα προοπτική στην έγκαιρη διάγνωση του Covid 19. Προσφέρεται ταυτόχρονα με 2 επιλογές (DUAL TEST) με δείγμα σάλιου ή ρινοφαρυγγικού, δίνοντας αποτέλεσμα μέσα σε 15 λεπτά, με ευαισθησία 95%.

Το προϊόν δεν διατίθεται σε ιδιώτες λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον κ. Κωνσταντίνο Κατσαμώρη στο τηλ: 2651085858 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο kkatsamoris@newpharm.gr ή στο c.argyrides@newpharm.gr

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ B117
Σε έρευνα στην Μεγάλη Βρετανία από τον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (PHE) σε εργαστήριο αναφοράς επιβεβαιώθηκε η δυνατότητα ανίχνευσης και της μετάλλαξης B117 «Kent» (“ VOC 202012/01”) σε απομονωμένα δείγματα της μετάλλαξης, της COVID-19 από το τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου της Αγγλικής εταιρείας Surescreen με ευαισθησία σε ψηλά ιϊκά φορτία 97,1% και ειδικότητα 99,9%.
Δείτε περισσότερα εδώ: http://www.newpharm.gr/posts/34

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
Με μία πανεύκολη διαδικασία, λαμβάνουμε σάλιο από τον εξεταζόμενο και το τοποθετούμε σε δοκιμαστικό σωλήνα στον οποίο προσθέτουμε ειδικό διάλυμα αναμιγνύοντάς το. Στην συνέχεια παίρνουμε τρεις σταγόνες από το μίγμα, τις τοποθετούμε στην ειδική κασετίνα διάγνωσης, αναμένοντας το αποτέλεσμα εντός 15 λεπτών.

Το τεστ με δείγμα σάλιου, λόγω της ευκολίας του, ίσως αποδειχθεί το καλύτερο εργαλείο και για την επαναλειτουργία των σχολείων με διενέργεια μαζικών τεστ σε όλα τα παιδιά.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΣΤ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΟΥ ΤΟΥ COVID 19 ΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΣΑΛΙΟΥ ή ΡΙΝΟΦΑΡΥΓΓΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ SURESCREEN

Το RAPID TEST ταχέως συστήματος (Point of Care) για αντιγόνο SARS-CoV-2 έχει τα εξής χαρακτηριστικά :
- Aνιχνεύει αντιγόνο του SARS-CoV-2
- Eκτελείται σε δείγμα σάλιου ή ρινοφαρυγγικά
- Έχει έγκριση CE-IVD
- Bγάζει αποτέλεσμα εντός 15 λεπτών
- Περιέχει δείγματα θετικού και αρνητικού μάρτυρα
- Έχει κλινική ακρίβεια >98% για SARS-CoV-2 σε σύγκριση με μοριακό test αναφοράς.
- 'Eχει κλινική ευαισθησία >95% για SARS-CoV-2 σε σύγκριση με μοριακό test αναφοράς.
- Έχει κλινική ειδικότητα >99.9% για SARS-CoV-2
- Στις ενδείξεις αποτελέσματος υπάρχει ένδειξη εγκυρότητας (control) της εκτέλεσης της δοκιμασίας εκτός από την ένδειξη για θετικό αρνητικό
- Κατάλληλο για μακροχρόνια φύλαξη σε συνθήκες θερμοκρασίας δωματίου (5 με 30 βαθμοί Κελσίου)
- Η εκτέλεση και ολοκλήρωση του τεστ γίνεται αποκλειστικά με εξοπλισμό που διατίθεται στο κιτ και γίνεται οπτική ανάγνωση των αποτελεσμάτων χωρίς συνοδό εξοπλισμό
- Μπορούν να ληφθούν συγχρόνως και ανεξάρτητα πολλαπλά δείγματα διότι είναι εύκολο στην χρήση του από υγειονομικό προσωπικό (όπως ιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό), στη λογική των Point of Care Tests.
- Όλα τα αναλώσιμα που απαιτούνται είναι μίας χρήσης και σε ατομική συσκευασία.
- Διατίθεται επίσης και σε ατομικές συσκευασίες κιτ του ενός τεμαχίου

Η διαδικασία λήψης ρινοφαρυγγικού δείγματος που χρησιμοποιείται σήμερα είναι άβολη και δυσάρεστη, εμπεριέχοντας κίνδυνο μόλυνσης του επαγγελματία υγείας που παίρνει το δείγμα. Το άτομο που υποβάλλεται σε τεστ έχει συχνά αντανακλαστικά απόρριψης, με ακούσιο βήξιμο, φτέρνισμα ή ακόμη και φτύσιμο στον επαγγελματία υγείας που διενεργεί το τεστ ενώ παράλληλα είναι δύσκολο, αν όχι ανέφικτη η δειγματοληψία σε παιδιά.

Τα τεστ ταχείας διάγνωσης αντιγόνου γενικά, έχουν δύο μεγάλα πλεονεκτήματα: είναι γρήγορα και είναι φθηνά.
Το Antigen SureScreen Test της SureScreen προσθέτει ένα ακόμη μοναδικό πλεονέκτημα, αφού μπορεί να πραγματοποιηθεί με σάλιο ,αποφεύγοντας δυσάρεστα ατυχήματα.

Το διπλό τεστ διάγνωσης Αντιγόνου του Covid 19 SureScreen (Σάλιο & Ρινοφαρυγγικό) διαθέτει Ευρωπαϊκή Πιστοποίηση και έχει εξασφαλίσει τον κωδικό ΕΟΦ 2830000645875.

Τα διπλά τεστ αντιγόνου με επιλογή δείγματος σάλιου ή ρινοφαρυγγικό της Αγγλικής εταιρείας Surescreen διατίθεται στην Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία Newpharm A.E.

Δείτε εδώ το video με οδηγίες χρήσης για το rapid test με δείγμα σάλιου.

Οδηγός Εκτέλεσης
Γρήγορος οδηγός χρήσης τεστ αντιγόνου με δείγμα σάλιου

Υλικά που παρέχονται

Η κάθε συσκευασία περιέχει:
25 διαγνωστικές Κασέτες
25 Αντιδραστήρια εκχύλισης
25 Σωληνάρια δειγματοληψίας
25 Συλλέκτες σάλιου
25 Αποστειρωμένα Στειλεό (μπατονέτες)
25 Σταγονόμετρα
1 Σταθμό εργασίας
Ένθετο με οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά

Διαδικασία Λήψης Δείγματος
Δεδομένου ότι ορισμένοι άνθρωποι μπορεί να έχουν μειωμένο σάλιο λόγω ξηροστομίας, η οποία μπορεί να είναι σὐμπτωμα φαρμακευτικής αγωγής, στοματικής αναπνοής, μειωμένης λήψης υγρών, ή ακόμη και σύμπτωμα του Covid 19 για πιο αξιόπιστα αποτελέσματα για την ανίχνευση του αντιγόνου του Covid 19 συστήνεται όπως η συλλογή σάλιου να γίνεται από το πίσω μέρος του λαιμού αντί με απλό φτύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης

MSDS for COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette

Declaration of Conformity Cv19 Antigen VR

Επιπρόσθετες Οδηγίες για την Ορθή Χρήση

  1. Ακόμη και αν το αποτέλεσμα ενός τεστ είναι αρνητικό αν υπάρχει συμπτωματολογία συστήνουμε όπως απομονώνεται το άτομο μέχρι να διενεργηθεί επαναληπτικό τεστ.

  2. Επαναληπτικά ή επιβεβαιωτικά τεστ είναι καλό να γίνονται τουλάχιστον 1 ώρα μεταξύ τους για να μπορέσει να διαγνωστεί πιθανόν ϊικό φορτίο.

  3. Αν υπάρχει ένδειξη ότι κάποιο αποτέλεσμα τεστ σάλιου είναι λάθος το επαναληπτικό τεστ είναι καλό να γίνεται ρινοφαρυγγικά (τουλάχιστον 1 ώρα μετά).

  4. Στα διαγνωσμένα θετικά μοριακά τεστ είναι καλό να γνωρίζεται τον αριθμό κύκλων CT (μεγέθυνσης) που έχει διαγνωστεί . Συνήθως σε διαγνώσεις πάνω από 33 κύκλους το ϊικό φορτίο είναι εξαιρετικά χαμηλό και δεν είναι μεταδοτικό. Προληπτικά είναι καλά να απομονώνεται κάποιος που διαγιγνώσκεται γιατί υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να είναι στο ξεκίνημα και υπάρχει η δυνατότητα να αναπτύξει ιϊκό φορτίο στην συνέχεια.

5.Συστἠνεται επίσης όπως πριν την εξέταση το στόμα του εξεταζόμενου να είναι καθαρό και όπως δεν έχει φάει, πιεί (εκτός νερού) ή καπνίσει ο εξεταζόμενος για τουλάχιστον 15 λεπτά πριν την εξέταση.

Για να επιβεβαιωθεί η διαύγεια του δείγματος ο εξεταζόμενος μπορεί να πιεί νερό πριν την εξέταση.

  • MSDS for COVID-19 Antigen Rapid Test Cassette
  • Declaration of Conformity Cv19 Antigen VR
  • CQS ISO 13485 Certificate
  • CFS Certificate
  • Επιπρόσθετες Οδηγίες για την Ορθή Χρήση
Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς