Η εταιρεία

Η NEWPHARM Α.Ε. με έδρα τα Ιωάννινα δημιουργήθηκε το 1998 και είναι σήμερα η μεγαλύτερη Ιδιωτική φαρμακαποθήκη και Κέντρο διανομής (παροχή υπηρεσιών 3rd Party Logistics) της ΒΔ Ελλάδας, εξυπηρετώντας καθημερινά περισσότερα από 450 φαρμακεία της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου καθώς και τον νομών της Κέρκυρας, Λευκάδας, Τρικάλων, Λάρισας και Αιτωλοακαρνανίας.

Το έτος 2002 με επενδύσεις που ξεπέρασαν τα 1,4 εκ. ευρώ δημιουργήθηκαν υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 2150 τ.μ ,σε ιδιόκτητη έκταση 13 στρεμμάτων, που πληρούν όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ασφαλή αποθήκευση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων.

Το 2017 με νέα επένδυση 1,2 εκ. ευρώ έγινε πλήρης εκσυγχρονισμός και αυτοματοποίηση του συστήματος διεκπεραίωσης παραγγελιών με τα πιο σύγχρονα συστήματα της αυστριακής εταιρείας KNAPP καθώς και της MOTOROLA.

Η NEWPHARM A.E. αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς έχοντας σχεδόν επταπλασιάσει τις πωλήσεις της από το 1998 μέχρι σήμερα, συνεχίζοντας να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στους πελάτες της παρέχοντας χονδρική διάθεση φαρμάκων-παραφαρμάκων -καλλυντικών και κτηνιατρικών προϊόντων καθώς επίσης και μεγάλο αριθμό άλλων ιατροτεχνολογικών προϊόντων.
Επιπλέον έχουν συναφθεί στρατηγικές συμφωνίες διανομής ή συμπροώθησης με σημαντικές εταιρίες του κλάδου όπως: ELPEN, BIODERMA, MEDISEI.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της ξεχωριστής σημασίας της διαχείρισης των προϊόντων που διακινεί, η NEWPHARM A.E. έχει εγκαταστήσει και εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας για το πεδίο εφαρμογής "Εμπορία και διακίνηση Φαρμακευτικών, Παραφαρμακευτικών και Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων" και έχει πιστοποιηθεί από τον TUV CERT RWTUV SYSTEMS GMBH σύμφωνα με το πρότυπο EN ISO 9001 : 2015

Όραμα της NEWPHARM Α.Ε. είναι να συνεχίσει να είναι ένας συνεπής και αξιόπιστος συνεργάτης, τόσο για τους πελάτες της, όσο και για τους προμηθευτές της, προσφέροντας ποιοτικές και καινοτόμες υπηρεσίες στις άκρως ανταγωνιστικές συνθήκες της αγοράς.