• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Πανελλήνιες Εξετάσεις. Συμβουλές για ενίσχυση της μνήμης και βελτίωση της συγκέντρωσης.

2022-05-27
  • slide


Η περίοδος των πανελληνίων εξετάσεων είναι από τις πιο απαιτητικές. Οι μαθητές χρειάζονται ενέργεια, ηρεμία, συγκέντρωση και καλή απομνημόνευση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους.

Παράλληλα με τη διατροφή, τεχνικές συγκέντρωσης και αποβολής του άγχους, τα συμπληρώματα διατροφής αυτή την περίοδο, μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά. Η πρόσληψη όλων των θρεπτικών συστατικών, βιταμινών και ιχνοστοιχείων και η τόνωση της μνήμης και της άμυνας του οργανισμού είναι βασική προτεραιότητα.

Η δύναμη της φύσης στην υπηρεσία της υγείας!

Εκτός από τα παραπάνω, υπάρχουν και συγκεκριμένα βότανα, που μπορούν να αυξήσουν την εγκεφαλική ισχύ και να ενισχύσουν τη μνήμη.

Το Ginkgo Βiloba είναι ένα βότανο που έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά για τη βελτίωση της μνήμης, την υγεία των ματιών, τη μείωση των εμβοών και την καλή κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.Το εκχύλισμα Ginkgo biloba γίνεται όλο και πιο δημοφιλές για την ικανότητά του να τονώνει την μικροκυκλοφορία του εγκεφάλου και να ενισχύει την μνήμη.

Το Ashwagandha έχει αποδειχθεί ότι προάγει απίστευτα τη νοητική εστίαση και υποστηρίζει την υγιή λειτουργία του εγκεφάλου. Γνωστό επίσης και ως ινδικό τζίνσενγκ, είναι ένα σημαντικό θεραπευτικό βότανο στην Αγιουρβέδα. Το βότανο χρησιμοποιήθηκε για πάνω από 3.000 χρόνια για να ανακουφίσει από το στρες, να αυξήσει τα επίπεδα ενέργειας και να βελτιώσει τη συγκέντρωση και την προσοχή. Πολλά από τα οφέλη στην υγεία αποδίδονται στα βιθανολίδια, ενώσεις που βρίσκονται στο φυτό και φαίνεται πως καταπολεμούν και τις φλεγμονές.

Το ginger είναι ένα φυσικό συστατικό που χρησιµοποιείται εδώ και αιώνες χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά του σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ισχυρές ενώσεις που κάνουν καλό στην υγεία.

Το guarana, φυτό που ευδοκιµεί στα τροπικά δάση του Αµαζονίου, ευνοεί την πνευµατική διαύγεια και την ευεξία, ενώ παράλληλα χαρίζει ενέργεια στον οργανισµό µε βάση τις µέχρι σήµερα επιστηµονικές µελέτες. Οι καρποί τoυ, οι οποίοι περιέχουν καφεΐνη, ξανθίνη, θεοβρωµίνη και θεοφυλλίνη, έχουν την ιδιότητα να αναζωογονούν το κεντρικό νευρικό σύστηµα. Συµβάλλουν έτσι στην τόνωση του οργανισµού και στη µείωση της κόπωσης ενώ παράλληλα ενισχύουν τις γνωστικές λειτουργίες.

H ρίζα maca από τις Περουβιανές Άνδεις, εδώ και αιώνες χρησιµοποιείται στην αύξηση της ενέργειας, της δύναµης και της αντοχής, ενισχύοντας ταυτόχρονα το ανοσοποιητικό και ενδοκρινικό σύστηµα. Πρόκειται για µοναδική υπερτροφή, υψηλής θρεπτικής αξίας πλούσια σε µέταλλα και βιταµίνες.

Όταν το μυαλό χτυπάει κόκκινο… θέλει… ‘’τροφή’’ για σκέψη!

Οι βιολογικές μπάρες IQ Bioearth snack, αποτελούν την πρόταση της Newpharm για την ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο των εξετάσεων.

Οι IQ Focus Bar , με βασικά συστατικά τη βιολογική βρώμη υψηλής ποιότητας και το αγνό μέλι, ενισχυμένες με Ashwagandha & Ginkgo Βiloba και με πλούσια γεύση πραλίνας φουντουκιού θα συνοδεύσουν τη μελέτη μαθητών και φοιτητών , βοηθώντας τους να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες που απαιτούν καλή μνήμη, συγκέντρωση και αντοχές.
Για ένα boost ενέργειας και τόνωσης ανα πάσα στιγμή προτείνουμε τις IQ Energy Bar με Ginger, Maca και Guarana και γεύση εσπεριδοειδών!

Χωρις προσθήκη ζάχαρης. Χωρίς συντηρητικά και τεχνητά αρώματα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.newpharm.gr/bioearthsnack
www.bioearthsnack.gr
Για παραγγελίες Φαρμακείων επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλ: 26510 85700 ή στο e-mail: info@newpharm.gr

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς