• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

formoline L112 EXTRA

*Το Νο1 ιατροτεχνολογικό προϊόν αδυνατίσματος

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ NEWPHARM AE

formoline L112 EXTRA

Το formoline L112 EXTRA είναι ένας φυσικός «δεσμευτής» λιπιδιών σε μορφή δισκίου, το οποίο μπορεί να μειώσει τη θερμιδική πρόσληψη από το διατροφικό λίπος κατά δύο τρίτα περίπου, όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες. Η αποτελεσματικότητα του ιατροτεχνολογικού αυτού προϊόντος κατηγορίας III, που κατασκευάζεται στη Γερμανία, έχει αποδειχθεί σε αρκετές μελέτες.

Εμπιστευτείτε το ιατροτεχνολογικό προϊόν αδυνατίσματος formoline L112 EXTRA που χρησιμοποιούν με επιτυχία εκατομμύρια άνθρωποι σε 60 χώρες τα τελευταία 20 χρόνια.

*Το formoline L112 EXTRA έχει ψηφιστεί πάνω από 10 φορές προϊόν αδυνατίσματος της χρονιάς από τους Γερμανούς Φαρμακοποιούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.formoline.gr.

Ένας ισχυρός σύμμαχος για την απώλεια βάρους κλινικά αποδεδειγμένος

section

Το εγκεκριμένο προϊόν αδυνατίσματος formoline L112 είναι το μοναδικό ιατροτεχνολογικό προϊόν με πρωτοποριακή μακροχρόνια κλινική μελέτη¹ που διεξήχθη επί 12 μήνες.

Η μελέτη αυτή επιβεβαιώνει την τεράστια αποτελεσματικότητά του formoline L112, όπου οι συμμετέχοντες κατάφεραν να μειώσουν τη περιφέρεια της μέσης τους περισσότερο από 13cm και να χάσουν περισσότερα από 12kg βάρους στο πλαίσιο ισορροπημένης διατροφής και αυξημένης σωματικής δραστηριότητας.

Μελέτη: ¹ Cornelli U, Belcaro G, Recchia M, D’Orazio N. Long-Term Treatment of Overweight and Obesity with Polyglucosamine (PG L112): Randomized Study Compared with Placebo in Subjects after Caloric Restriction. Curr Dev Nutr. 2017 Sep 22;1(10):e000919. Doi: 10.3945/cdn.117.000919.

Ένας "μαγνήτης θερμίδων" για την απώλεια βάρους

section

Η δραστική ίνα L112 από φυσικές πηγές, δρα ως «μαγνήτης» θερμίδων , δεσμεύοντας τα 2/3 των λιπαρών της τροφής στο γαστρεντερικό σωλήνα, μειώνοντας το θερμιδικό φορτίο του γεύματος μας. Στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής χάνονται σταδιακά και εύκολα τα περιττά κιλά!

Εύκολη απώλεια βάρους

section

Το κύριο συστατικό του formoline L112 EXTRA είναι η άπεπτη δραστική ίνα πολυγλυκοζαμίνης L112. Είναι φυσικής προέλευσης και λόγω της δομής της, μπορεί να δεσμεύσει μεγάλες ποσότητες λιπιδίων, δηλαδή λιπών, λιπαρών οξέων και χοληστερόλης, στο πεπτικό σύστημα. Τα δεσμευμένα λίπη των τροφίμων δεν μπορούν να απορροφηθούν και έτσι οι θερμίδες που περιέχουν δεν είναι διαθέσιμες στο σώμα.

Με αυτόν τον τρόπο, το formoline L112 EXTRA βοηθά στη μείωση των προσλαμβανομένων θερμίδων και στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρους ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή. Με το formoline L112 EXTRA είναι δυνατόν να επιτύχετε απώλεια βάρους με μια μέτρια διατροφή.

Το formoline L112 EXTRA είναι το Νο1 αδυνατιστικό στη Γερμανία!

Το formoline L112 EXTRA είναι δεσμευτής λιπιδίων:

για μείωση του βάρους
για τον έλεγχο του βάρους
Με συνοδό αποτέλεσμα την μείωση της χοληστερόλης (LDL).

  • Ένας ισχυρός σύμμαχος για την απώλεια βάρους κλινικά αποδεδειγμένος
  • Ένας "μαγνήτης θερμίδων" για την απώλεια βάρους
  • Εύκολη απώλεια βάρους
Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς