• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Bioearth snack

Βιολογική μπάρα βρώμης με μέλι σε 4 + 2 νέες απίθανες γεύσεις

Υγεία, ενέργεια, τόνωση...Φυσικά!
Οι βιολογικές μπάρες BIOEARTH snack 60gr είναι το απόλυτο υγιεινό σνακ για μικρά και ‘‘μεγάλα’’ παιδιά για όλες τις ώρες της ημέρας. Με βασικά συστατικά τη βιολογική βρώμη υψηλής ποιότητας και αγνό μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών δημιουργήσαμε 4 υπέροχες γεύσεις με κακάο και φρούτα.Ιδανικές για πρωινό,για το σχολείο, το διάλειμμα, το δεκατιανό, την εκδρομή, τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Ανακαλύψτε τις νέες γεύσεις!
Νους υγιης εν σώματι υγιεί...με τις BIOEARTH IQ BAR σε δύο νέες γευστικές προτάσεις:
Focus Bar με Ashwaganda - Ginkgo Biloba, ιδανικές για όσους χρειάζονται συγκέντρωση, μνήμη, διαύγεια μυαλού και Energy bar με Ginger - Guarana - Maca για την ενέργεια που χρειάζεστε στην προπόνηση & τόνωση στις δραστηριότητές σας.

Δείτε τα προϊόντα στο www.bioearthsnack.gr

Για ενημέρωση, προσφορές & παραγγελίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2651440061, 2651085700

Merchandising

section

Διατίθενται stand προβολής πάγκου 32 τεμαχίων για τις 4 γεύσεις Bioearth snack και 16 τεμαχίων για τις 2 νέες γεύσεις ΙQ Bioearth snack.

Μπάρα Βρώμης Choco Banana 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν την μπανάνα , μπάρα βρώμης με σοκολάτα & μπανάνα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Μπάρα Βρώμης Choco Orange 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν την γεύση σοκολάτα με πορτοκάλι , μπάρα βρώμης με κακάο & πορτοκάλι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Μπάρα Βρώμης Choco Lemon Pie 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν την γεύση lemon pie , μπάρα βρώμης με σοκολάτα & λεμόνι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Μπάρα Βρώμης Choco Strawberry 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν τις φράουλες , μπάρα βρώμης με σοκολάτα & φράουλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

IQ Energy Bar 60gr

section

Ενέργεια – Δύναμη – Τόνωση – Αυτοσυγκέντρωση
IQ Energy Bar για ένα boost ενέργειας τη στιγμή που το χρειάζεστε. Θρεπτική, χορταστική και με γεμάτη γεύση, που δημιουργεί ο ισορροπημένος συνδυασμός τζίντζερ (ginger) γκουαρανά (guarana) και μάκα (maca) με άρωμα κρέμα εσπεριδοειδών, θα συνοδεύσει το πρωινό σας, μια απαιτητική ημέρα στη δουλειά ή την καθημερινή προπόνηση. 100 % φυσικό προιόν, μόνο με αγνό μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

IQ Focus Bar 60gr

section

Μνήμη – Συγκέντρωση – Διαύγεια μυαλού – Εστίαση
Ενισχύστε τη νοητική απόδοση και τις γνωστικές λειτουργίες του εγκεφάλου…φυσικά! Η επιτυχημένη συνταγή βιολογικής βρώμης με αγνό μέλι με την προσθήκη ασβαγκάντα (ashwagandha) και τζίνγκο μπιλόμπα (ginkgo biloba), θα σας βοηθήσουν στην συγκέντρωση, στην γρήγορη σκέψη, στην απομνημόνευση. Με απολαυστική γεύση πραλίνα φουντουκιού!

  • Merchandising
  • Μπάρα Βρώμης Choco Banana 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco Orange 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco Lemon Pie 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco Strawberry 60 gr
  • IQ Energy Bar 60gr
  • IQ Focus Bar 60gr
Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς