• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Bioearth snack

Βιολογική μπάρα βρώμης με μέλι σε 5 απίθανες γεύσεις

Υγεία, ενέργεια, τόνωση...Φυσικά!
Οι βιολογικές μπάρες BIOEARTH snack 60gr είναι το απόλυτο υγιεινό σνακ για μικρά και ‘‘μεγάλα’’ παιδιά για όλες τις ώρες της ημέρας. Με βασικά συστατικά τη βιολογική βρώμη υψηλής ποιότητας και αγνό μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών δημιουργήσαμε 5 υπέροχες γεύσεις με κακάο και φρούτα.Ιδανικές για πρωινό,για το σχολείο, το διάλειμμα, το δεκατιανό, την εκδρομή, τις εξωσχολικές δραστηριότητες.

Δείτε τα προϊόντα στο www.bioearthsnack.gr

Για ενημέρωση, προσφορές & παραγγελίες επικοινωνήστε στο τηλ: 2651440061, 2651085700

Merchandising

section

Διατίθενται stand προβολής πάγκου 32 τεμαχίων για τις 5 γεύσεις Bioearth snack.

Μπάρα Βρώμης Choco Μπανάνα 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν την μπανάνα , μπάρα βρώμης με σοκολάτα & μπανάνα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Μπάρα Βρώμης Choco Φράουλα 60 gr

section

Για τα παιδιά που λατρεύουν τις φράουλες , μπάρα βρώμης με σοκολάτα & φράουλα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά!100 % φυσικό προιόν,μόνο με μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.

Μπάρα Βρώμης Choco φουντούκι 60 gr

section

Για όσους λατρεύουν το φουντούκι, μπάρα βρώμης με μέλι, κακάο & φουντούκι, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά! Είναι ένα γρήγορο, βολικό και πάνω απ' όλα υγιεινό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Μπάρα Βρώμης Choco Φρούτα του δάσους 60 gr

section

Για όσους λατρεύουν τα φρούτα του δάσους, μπάρα βρώμης με μέλι, κακάο & κομμάτια από βατόμουρα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά! Είναι ένα γρήγορο, βολικό και πάνω απ' όλα υγιεινό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

Μπάρα Βρώμης Choco μπισκότο 60 gr

section

Για όσους λατρεύουν το μπισκότο γάλακτος, μπάρα βρώμης με μέλι, κακάο & μπισκότο, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά! Είναι ένα γρήγορο, βολικό και πάνω απ' όλα υγιεινό σνακ που μπορείτε να πάρετε μαζί σας οποιαδήποτε ώρα της μέρας.

  • Merchandising
  • Μπάρα Βρώμης Choco Μπανάνα 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco Φράουλα 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco φουντούκι 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco Φρούτα του δάσους 60 gr
  • Μπάρα Βρώμης Choco μπισκότο 60 gr
Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς