Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα
 
  • Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η NEWPHARM επενδύει σε σύγχρονες τεχνολογίες, σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, φροντίζοντας να διασφαλίζει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας να ενθαρρύνει την ανάπτυξη σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και να αναγνωρίζει την υψηλή απόδοση. Ως ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και αλλάζει συνεχώς, φροντίζει να καλλιεργεί και να ενθαρρύνει την ανοικτή επικοινωνία και τον διάλογο, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των ανθρώπων του. Έτσι διατηρεί πιστούς συνεργάτες, αφού επαγγελματική εμπειρία των εργαζομένων της NEWPHARM AE, ανέρχεται κατά μέσο όρο στα 12,3 χρόνια.

Στο σύνολό της η NEWPHARM AE απασχολεί 67 άτομα, εκ των οποίων, οι 30 έχουν ανώτατη εκπαίδευση, ανάμεσά τους οι 2 είναι φαρμακοποιοί και οι 7 κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, οι 7 είναι βοηθοί φαρμακείου και οι 30 είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στόχος της εταιρίας είναι όχι μόνο να επιλέγει αυστηρά τους κατάλληλους ανθρώπους για τις ανάλογες θέσεις, αλλά και να επιμορφώνει τους ήδη υπάρχοντες προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του χώρου όπου δραστηριοποιείται η NEWPHARM A.E.

Στο Τμήμα Παραγγελιοληψίας απασχολούνται τηλεφωνήτριες, άριστα καταρτισμένοι επαγγελματίες που γνωρίζουν τις ανάγκες και την λειτουργία του φαρμακείου και σας εξυπηρετούν άμεσα και γρήγορα.

Στην Αποθήκη τα φαρμακευτικά προϊόντα διαχειρίζονται από εξειδικευμένο προσωπικό βάσει αυστηρών διαδικασιών έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια τους.

Για την Διανομή καθημερινά εκτελούνται 40 δρομολόγια από οδηγούς που εκπαιδεύονται συνεχώς παραδίδοντας τις παραγγελίες με ταχύτητα και συνέπεια.Όλα τα οχήματα διαθέτουν κλιματιζόμενο χώρο φόρτωσης, κινητό και GPS.

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς