• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Ανθρώπινο Δυναμικό

Η NEWPHARM επενδύει σε σύγχρονες τεχνολογίες και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, φροντίζοντας ταυτόχρονα να διασφαλίζει ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Ως ένας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται και αλλάζει συνεχώς, φροντίζει να καλλιεργεί και να ενθαρρύνει την ανοικτή επικοινωνία και τον διάλογο, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των ανθρώπων του. Έτσι διατηρεί πιστούς συνεργάτες με επαγγελματική εμπειρία που ανέρχεται πλέον κατά μέσο όρο στα 16 χρόνια.

Στο σύνολό της η NEWPHARM AE απασχολεί 80 άτομα, εκ των οποίων, 30 έχουν ανώτατη εκπαίδευση, 3 είναι φαρμακοποιοί, 7 κατέχουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών και 8 είναι βοηθοί φαρμακείου.

Στόχος της εταιρίας είναι όχι μόνο να επιλέγει αυστηρά τους κατάλληλους ανθρώπους για τις ανάλογες θέσεις, αλλά και να επιμορφώνει τους ήδη υπάρχοντες προκειμένου να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες απαιτήσεις του κλάδου όπου δραστηριοποιείται η NEWPHARM A.E.

Στο Τμήμα Παραγγελιοληψίας απασχολείται άριστα καταρτισμένο και κυρίως έμπειρο προσωπικό, που γνωρίζει τις ανάγκες και την λειτουργία του φαρμακείου, και εξυπηρετoύν άμεσα και γρήγορα την όποια επικοινωνία.

Στην Αποθήκη τα φαρμακευτικά προϊόντα διαχειρίζονται από εκπαιδευμένο προσωπικό, βάσει αυστηρών διαδικασιών, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ποιότητα και η ασφάλεια τους.

Για την Διανομή των παραγγελιών, καθημερινά εκτελούνται 60 δρομολόγια από τους επαγγελματίες οδηγούς μας, που παραδίδουν τις παραγγελίες με ταχύτητα και συνέπεια. Όλα τα οχήματα διαθέτουν κλιματιζόμενο χώρο φόρτωσης, κινητή επικοινωνία, και GPS.

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς