• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Υγιεινά σνακ για την παραλία για μικρούς και μεγάλους!

2021-06-29
  • slide


Η πολύωρη παραμονή στην παραλία είναι συχνά μια πρόκληση καθώς ο ήλιος, το κολύμπι και το παιχνίδι ανοίγουν πάντα την όρεξη μικρών και μεγάλων. Ωστόσο υπάρχουν τρόποι να υιοθετήσετε ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να περάσετε την μέρα σας στην παραλία.
Ανακαλύψτε γευστικές, υγιεινές και εύκολες ιδέες για ελαφρά σνακ που θα βάλετε στην τσάντα μαζί με το αντηλιακό και την πετσέτα σας.

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά
Πάρτε μαζί σας πλυμένα κεράσια, βερίκοκα, ροδάκινα, μπανάνα ή sticks από αγγούρι και καρότο. Πέρα από τις βιταμίνες και τις φυτικές ίνες που θα σας προσφέρουν, τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε νερό και θα σας βοηθήσουν να αναπληρώσετε τα υγρά που χάνετε από τον ήλιο και τη ζέστη.

Μπάρες Δημητριακών
Μία υγιεινή, εύκολη και πρακτική πρόταση για ένα θρεπτικό σνακ για τις ώρες που θα περάσετε στην παραλία. Οι μπάρες δημητριακών με όλων των ειδών τα φρούτα είναι ιδανικές για κάθε ηλικία καθώς προσφέρουν ενέργεια και πολλά θρεπτικά συστατικά. Δοκιμάστε τις μπάρες BIOEARTH snack που δημιουργήθηκαν ειδικά για παιδιά με τα πιο αγνά υλικά. Βιολογική βρώμη, αγνό μέλι και κακάο σε 4 διαφορετικές γεύσεις φρούτων για να επιλέξετε: φράουλα, μπανάνα, λεμόνι, πορτοκάλι. Υγιεινές και χορταστικές, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών.

Μπισκότα βρώμης
Τα μπισκότα με βάση τα δημητριακά ολικής άλεσης, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, και ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Τα βιολογικά μπισκότα BOHLSENER από πολύτιμο αλέυρι ντίνκελ και βρώμη ολικής σε συνδυασμό με τα φρουτώδη αρώματα δημιουργούν ένα θρεπτικό και υγιεινό μπισκότο που θα ξετρελάνει τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους μας φίλους! Μια χορταστική λιχουδιά χωρίς προσθήκη ζάχαρης σε τρεις υπέροχες γεύσεις, με διάφορα σχήματα από ζωάκια! Η γλυκιά τους γεύση εξασφαλίζεται μόνο με την προσθήκη βιολογικού μελιού, αγάβης ή χυμού φρούτων.

Ποικιλία ανάλατων ξηρών καρπών
Βάλτε σε ένα μπολάκι διάφορους ξηρούς καρπούς και αποξηραμένα φρούτα. Η γλυκιά γεύση των φρούτων και τα καλά λιπαρά των καρπών θα σας τονώσουν και θα σας προσφέρουν αρκετή ενέργεια για παιχνίδι.

Σάντουιτς
Από τις πιο δημοφιλείς επιλογές, τα κρύα σάντουιτς με ψωμάκια ολικής ή πίτα αραβική προσφέρουν ποικιλία επιλογών.

Κάτι…γλυκό
Εάν θέλετε γλυκό στην παραλία προτιμήστε εναλλακτικά τα βιολογικά σνακ φρούτων YUMEARTH. Βιολογικά καραμελάκια, γλειφιτζούρια και ζελεδάκια από φυσικούς χυμούς φρούτων! 100 % βιολογικά, χωρίς γενετικά μεταλλαγμένα συστατικά, χωρίς γλουτένη, χωρίς τα 8 κυριότερα αλλεργιογόνα και με βιταμινη C.Κάθε προϊόν της Yumearth παράγεται όσο πιο απλά γίνεται: μόνο με φυσικά και αγνά συστατικά καταφέρνοντας να κρατήσουμε όλη την απόλαυση και τη γεύση του γλυκού!

Tα προϊόντα BIOEARTH snack, Yumearth και Bohlsener θα τα βρείτε στα φαρμακεία.
Για παραγγελίες φαρμακείων επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Newpharm στα τηλ: 26510440061/2651085700 ή στο e-mail: info@newpharm.gr

Με πληροφορίες από το itrofi.gr

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς