• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Pink October: Μαζί για την Πρόληψη και την Υποστήριξη!

2024-09-30
  • slide


Για 2η συνεχόμενη χρονιά στηρίζουμε τον αγώνα ενάντια του καρκίνου του μαστού

Ο Οκτώβριος έχει πλέον καθιερωθεί ως μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού. Αναφέρεται ως Pink October καθώς έχει συνδεθεί με τη χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, η οποία αποτελεί σύμβολο για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής»! Στόχος μας να προάγουμε τη σημασία της πρόληψης και υποστήριξης για τον καρκίνο του μαστού, και να στηρίξουμε το πολύ σημαντικό έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Μπορείτε και εσείς να στηρίξετε τον αγώνα μας αγοράζοντας την ειδική έκδοση της Βιολογικής Μπάρας Bioearth Snack με γεύση Φράουλα, η οποία φέρει την ειδική σήμανση με τη ροζ κορδέλα.

Μέρος των εσόδων από όλες τις παραγγελίες του συγκεκριμένου προϊόντος που θα πραγματοποιηθούν εντός του μήνα Οκτωβρίου (από 1/10 έως και 31/10), θα διατεθούν ως δωρεά για την υποστήριξη του έργου του Συλλόγου «Άλμα Ζωής»!

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας!
Με εκτίμηση,
Η ομάδα της Newpharm

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς