• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

14η Health Expo Athens 2023

2023-03-13
  • slide


Η Newpharm, συμμετείχε στην Έκθεση Health Expo που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών το Σάββατο 18 & την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, με την επίσημη πρώτη παρουσίαση στην Ελλάδα του formoline L112 EXTRA.

Οι φαρμακοποιοί που μας επισκέφθηκαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους εκπροσώπους της εταιρίας και να γνωρίσουν το formoline EXTRA L112, που συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους και λίπους. Το No.1 ιατροτεχνολογικό προϊόν αδυνατίσματος στη Γερμανία και ένα από τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως, με εμπορική παρουσία σε πάνω από 60 χώρες και πάνω από 26 εκατομμύρια πωλήσεις, είναι πλέον διαθέσιμο και στα ελληνικά φαρμακεία από τη Newpharm.

Η προσέλευση των φαρμακοποιών ήταν μεγάλη καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η κλήρωση ενός επαγγελματικού Ιατρικού ζυγού BMI αξία 349€ που διοργανώθηκε από την Newpharm, όπου συμμετείχαν οι παραγγελίες του προϊόντος formoline EXTRA L112 που έγιναν στο περίπτερό μας.

Ευχαριστούμε όλους εσάς θερμά που μας επισκεφτήκατε στο περίπτερο μας.

Μάθετε περισσότερα για το formoline EXTRA L112 στο www.formoline.gr

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς