• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Με τις IQ energy μπάρες η Newpharm ''έδωσε'' ενέργεια και δύναμη στους αθλητές του Διεθνούς Τουρνουά Πυγμαχίας

2022-07-14
  • slide


Η Newpharm A.E. αναγνωρίζοντας την αξία του αθλητισμού, συμμετείχε ως χορηγός στο μεγαλύτερο Διεθνές Πυγμαχικό Τουρνουά σε όλη τη Βορειοδυτική Ελλάδα, που διοργανώθηκε από το Tiger Boxing Club, στα Ιωάννινα, 8-10 Ιουλίου .

Καλωσορίζοντας τους κορυφαίους αθλητές προσέφερε το entry kit με το T-shirt της διοργάνωσης μαζί με τις βιολογικές μπάρες IQ Bioearth Snack για ενέργεια και δύναμη, απαραίτητα για να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να κατακτήσουν τη νίκη!

[]

[]

[]

[]

[]

Η άριστη διοργάνωση των φετινών αγώνων, έφερε περισσότερους από 450 αθλητές από επτά χώρες της Ευρώπης δημιουργώντας ένα από τα πιο ανταγωνιστικά Τουρνουά, προσφέροντας ένα αγωνιστικό τριήμερο πυγμαχίας, το οποίο καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους θεατές.

[]

Στη Newpharm, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε πρωτοβουλίες και διοργανώσεις που αναδεικνύουν την αξία και σπουδαιότητα του αθλητισμού και του πολιτισμού στην καθημερινότητά μας.

[]

[]

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς