• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Ανακαλύψτε τις νέες βιολογικές μπάρες BIOEARTH snack!

2021-06-01
  • slide


Υγεία, ενέργεια, τόνωση…φυσικά, για μικρά και ‘’μεγάλα παιδιά’’!

Οι νέες βιολογικές μπάρες βρώμης BIOEARTH snack 60gr αποτελούν τις νέες υγιεινές προτάσεις της Newpharm σε 4 απίθανες γεύσεις που θα λατρέψουν τα παιδιά αλλά και οι μεγαλύτεροι!

Τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, η διατήρηση της καλής υγείας, της ενέργειας και της ισορροπημένης διατροφής είναι αγαπημένη συνήθεια όλων. Για γονείς που αναζητούν νόστιμα σνακ χωρίς προσθήκη ζάχαρης και μόνο με αγνά υλικά, οι μπάρες BIOEARTH snack θα γίνουν η αγαπημένη τους συνήθεια.
Μπάρες με βιολογική βρώμη υψηλής ποιότητας και αγνό μέλι, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και συντηρητικών σε συνδυασμό με κακάο και φράουλα, πορτοκάλι, λεμόνι ή μπανάνα.

Ιδανικές για πρωινό,για το σχολείο, το διάλειμμα, το δεκατιανό, την εκδρομή, τις εξωσχολικές δραστηριότητες. Μικρoί και μεγάλοι θα τις λατρέψουν!

ΕΝΑ ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ...με την υπογραφή της NEWPHARM!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.bioearthsnack.gr

Για παραγγελίες φαρμακείων επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο τηλ: 26510 85700 ή στο e-mail: info@newpharm.gr

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς