• Γ. Καραϊσκάκη 9, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Ιωάννινα
  • 26510-85700
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα

Εγκατάσταση συστήματος απολύμανσης με ακτινοβολία UVC

2021-02-26
  • slide


Στη Νewpharm η ασφάλεια και καλή υγεία όλων είναι προτεραιότητά μας.

Συνεχίζουμε την απρόσκοπτη και ομαλή εξυπηρέτησή σας τηρώντας όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα. Όλοι οι εργαζόμενοι στη Newpharm έχουν πλήρη γνώση των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας και ακολουθούν πιστά τις εν λόγω διαδικασίες σε όλους τους τομείς της εργασίας τους.

Κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας προχωρήσαμε σε επιπλέον ενέργειες ανάμεσα στις οποίες και η εγκατάσταση συστήματος απολύμανσης με ακτινοβολία UVC. Στους χώρους της φαρμακαποθήκης έχουν τοποθετηθεί ανέπαφοι σταθμοί αποστείρωσης αέρα και κιβωτίων. Με αυτό το σύστημα πραγματοποιείται αποτελεσματικά η αποστείρωση των κιβωτίων μεταφοράς παραγγελιών εσωτερικά και εξωτερικά.
Η UVC ακτινοβολία, αναγνωρισμένη επιστημονικά μέθοδος, καταστρέφει τη μοριακή δομή του DNA και του RNA των μικροβιακών κυττάρων(βακτήρια και ιοί), προκαλώντας τον θάνατο των κυττάρων που αναπτύσσονται και μπλοκάροντας τη γέννηση καινούριων.

Η τήρηση όλων των διαδικασιών υποστήριξης της υγιεινής και της καλής υγείας των πελατών μας, είναι για εμάς ζωτικής σημασίας σε καθημερινό επίπεδο και για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία τηρούμε τα μέτρα, παραμένουμε ασφαλείς, παραμένουμε όλοι υγιείς!

Συνεργασιες και Προϊοντα

Οι συνεργάτες μας

Η Newpharm συνεργάζεται με εταιρείες υψηλής ποιότητας προϊόντων στις καλύτερες τιμές της αγοράς